Хазяин застреля четиричленно семейство и след това изгори телата им. Трагичният инцидент се е случил в американския щат Флорида, съобщава "Ню Йорк поуст".

Миналия четвъртък близък на семейството съобщил, че 26-годишната Рейн, 25-годишният Филип и техните деца – 6-годишната Карма и 5-годишният Филип, са изчезнали.

Те живеели в къща под наем, която била собственост на Рори Атууд - приятел на Филип-страши от училище.

Наемодателят бил пряко заподозрян от разследващите. Рутинна проверка не установила нищо, но в доклада си служител отбелязал, че в голяма камина в градината „тлее огън и дими силно“.

В петък в полицията се явил познат на четворния убиец, който съобщил, че Атууд му е признал за извършеното от него жестоко престъпление. Американецът бил арестуван. А в останките от пожара били открити множество човешки кости.

По време на разпита си Рори Атууд все повече се оплитал в противоречия. Първоначално той казал, че не знае къде е семейството, както и че изгонил наемателите заради неплатени плащания.

По-късно няколко пъти променял версията си. 25-годишният твърдял, че е бил нападнат с юмруци. А след това - с ножове. В друго изявление той казал, че е загубил контрол, защото видял Филип да посяга на дъщеря си.

Накрая, Рори Атууд частично признал, че той е изгорил телата на четиримата членове на семейството, но не знае как са загинали децата. Мъжът твърди, че невинен и казва, че не е убил никого.

Прокуратурата подготвя обвинителни актове за четири убийства. Атууд е изправен пред смъртна присъда във Флорида.