Американец е превърнал бивш военен бункер в хотел за края на света. Оказва се, че идеята за Апокалипсиса плаши много хора в Съединените щати, тъй като всички стаи в убежището вече са разпродадени.

На тайно място в Канзас се крие бивша военна база, използвана за складиране на ядрено оръжие. Днес там се готвят да заживеят десет семейства, в случай че дойде краят на света. „Бункерът е много добре укрепен. Не ни притесняват нито огнестрелни оръжия, нито бомби”, обясни предприемачът Лари Хол.

Лари намира стари бункери, реставрира ги и ги подготвя да устоят на всякаква атака - дори на атомна бомба. На дълбочина от 61 метра, зад стени, дебели по 3 метра, се простират 12 луксозни апартамента с всевъзможни удобства.

"Със сигурност ще има моменти, в които ще ни става скучно, затова разчитаме на киносалона”, обяснява той.

Всеки етаж струва по 3 млн. долара. Има дори подземна ферма, в която могат да се отглеждат зеленчуци и риба. За гарантиране на максимална сигурност, бункерът си има тежко въоръжена охарана и постоянно видеобнаблюдение. Причините за всичките приготовления са свързани с растящата нестабилност в държавата и света.