В истински спектакъл се превърна битката за наградата от 150 000 лева и титлата "Последният оцелял" в "Сървайвър". Победителят в есктремното риалити Зоран Петровски гостува в "Тази сутрин", за да сподели за емоциите от победата.

"Това за мен беше най-готиното преживяване в живота. Уникално преживяване, което няма да забравя никога. Много съм горд, че успях да го направя", каза Зоран.

"Като режисьор си направих режисьорска подготовка. Преди да вляза, изгледах всички възможни сезони на "Сървайвър" по света и се запознах с игрите, които се повтарят", сподели той.

"Искам да кажа, че тази игра съм бил всичко, но не и стратег. Има хора, които играя с главата. Има хора, които играят със сърцето - аз играх със сърцето си", допълни Зоран.

"В нито една секунда не съм помислил дали ще е правилен, или грешен ход. Когато душата ми каже "Направи го!", аз го правех, дори да е грешно", сподели той.

"Опитвах се много да манипулирам, но не знам доколко съм успял да режисирам процеса", признава Зоран.

"В интерес на истината исках тази игра да я играя глуповато честно. Исках да съм прекалено откровен и честен, да не лъжа. Това ги сдухваше хората", сподели той.

Зоран сподели, че това му е помогнало с повечето от участниците да остане в добри отношения и до ден-днешен.

"Това беше много истинска игра с готини емоции", обобщи в края на разговора той.