„Основното не е сумата и за какво ще отиде, а да се даде фокус на Студентския дом“, заяви в предаването „Тази сутрин“ Васил Гюров, музикант и участник в „Стани богат“, който спечели 20 000 лева.

По думите му обществото трябва да обърне внимание на духовните си центрове.

„Това е едно място, което има традиции и дух“, подчерта Гюров.

„Най-важното е с дух и енергия да се подкрепят каузите. Материалното идва“, посочи той.

„Парите, които спечелих за са облагодаряване на Студентския дом. Те са предназначени за акустиката. Не е тайна, че в много от нашите зали, където се правят концерти, акустиката не е много добра“, каза Гюров.

Той даде за пример зала "Арена София". „На мен ми се къса сърцето, като знам, че на втори декември с „Нова генерация“, „Ревю“, „Контрол“ и „Хиподил“ имаме концерт там. В тази зала няма спасение откъм звук. Никой не го е помислил“, посочи музикантът.

По думите му със сигурност може да има стратегия в играта и тя да помогне. Пример даде с жокерите и кога да се ползват те. 

Имало значение и какви въпроси ще се паднат. „Най-много съжалявам, че не ми се падна въпрос в областите, в които се чувствам най-силен“, каза той.

„Изпитах гордост и радост, когато синът ми, Александър, ми помогна“, подчерта Гюров.

„Човек винаги би искал да се доверява на децата си. Аз имам четири. Не знам колко често им се доверявам, но със сигурност недостатъчно“, посочи музикантът.