Може ли планетата Земя да бъде спасена с "Танго в Космоса"? Отговорът на този въпрос в най-новото представление на актрисата Здрава Каменова и режисьорката Гергана Димитрова.

Аржентинска учителка по танго мечтае за любов. Китайска космонавтка, която не иска да лети в Космоса и една копринена буба, която расте в аквариума на българска рапърка. Здрава Каменова, Антоан Петров и Богдана Трифонова влизат в битката за спасяването на света.

„Действието се развива в бъдещето. 2027 г. изглежда така, че климатът става все по-негостоприемен.Така че хората все по-често замислят евакуация на някоя планета от Космоса. И всъщност нашите три героини, оплитайки своите съдби, решават по някакъв начин, че има все още време, ако всички действаме заедно да спасим планетата”, разказа Гергана Димитрова.

Снимка: btvnovinite.bg

Здрава Каменова влиза в ролята на танцьорката на танго Камила Фернандес.

„Тя е жена, която много мечтае за любов, но въпреки че танцува с туристите всеки ден, мечтае за близост, каквато явно няма. Има една много абсурдна мечта и в хода на представлението мечтите й се осъществяват по съвсем необичаен за нея начин”, разказва актрисата.

Тримата актьори имат трудната задача да изиграят 15 различни персонажа.

Освен много забавление, "Танго в Космоса" носи и важно послание - хората трябва да пазят планетата и да са отговорни към себе си и останалите хора.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!