Семейството на поп певицата Мариана Попова и актьора Веселин Плачков се впусна в световния социален експеримент в „Смени жената” и представи своите виждания за това къде е мястото на страстта и близостта на двойката след появата на децата.

Артистичното семейство размени живота си за седмица с петчленната фамилия на Вилизар и Елена Велковски, които загърбват изцяло личния си живот, след като стават родители.

„Основната промяна беше за мен. Мъжа си остава вкъщи, той живее в същите условия, просто друга жена обикаля наоколо. За мен беше приключение. Аз останах там шест дни, а си представям, че това момиче живее така постоянно. Аз успях да издържа с дечицата, но шест дни”, заяви певицата.

Най-важното за Мариана Попова и Веселин Плачков е запазването на близостта и искрите между двойката, както и равенството между всички членове на семейството – философия, която противоречи на начина на живот на семейство Велковски.

„След такъв формат, промяната идва в едно нещо – правиш си равносметка с какъв човек живееш и какво притежаваш, като начин на живот и си оценяваш човека. Правиш си равносметка”, коментира Плачков.

Преди шест месеца в семейството на Мариана Попова и Веселин Плачков се появява малката Екатерина. И двамата имат деца от предишни връзки. Рецептата за семейно щастие на двойката е проста – в основата на всичко поставят близостта помежду си.