Близо две седмици преди големия финал на предаването „Фермата”, емигрантът във Франция Симеон Томов отпадна от надпреварата за 100 000 лв. в дуел срещу един от популярните участници този сезон – Деян Каменов – Дидо.

Симеон започва курс за ски инструктор и следващите няколко месеца ще бъде в България на работа в Банско. Симеон отбеляза, че във „Фермата” се е променил към по-добро и е станал по-смирен, както и че е научил много неща в предаването.

Симеон е на 27 години, от Козлодуй. От 6 години живее във Франция, след като семейството му се разпада, защото всички емигрират. Така от пълната къща, в която съжителствали 11 души, днес остава запустяла сграда, където живее единствено баба му. Въпреки че във Франция осъществява мечтата си да се занимава с музика и днес в свободното си време се изявява като DJ, носталгията все по-често го кара да се обръща към родината.

На тръгване след дуела Симо казва: "Не успях да достигна очакванията ми, те бяха минимум да стигна до финал. Не успях и съм леко разочарован, но въпреки това се радвам, че успях да достигна до 12-ата седмица, а не отпаднах в първата, какъвто ми беше страхът."