Пълни салони, рождени дни, рекорди на Гинес - всичко това е запечатано от камерата на bTV и разказите на Петя Дикова през годините. Тя отиде в театър „Българска армия“, за да стартира по нестандартен начин поредния рекорден сезон на представлението "Секс, наркотици, рокендрол". То влиза в своя 31-и сезон. 

„Започнахме вече и едно турне, което преминава през няколко града. Другата седмица ще бъдем в Разлог – на 2 октомври, във Видин – на 3 октомври, в Лом – на 4 октомври. Но довечера след представлението ще обявим началото на една изложба, чийто автор е Добромир Иванов. Ние сме много впечатлени от това, което направи“, разказаха Дони и Коцето Калки.

Пред обектива на емблематичния оператор на bTV Добромир Иванов застават едни от най-интересните български лица – музиканти и актьори, а снимките му запечатват моменти, които не всяко око може да види. Той заснема и едни от най-вълнуващите моменти зад кулисите на „Секс, наркотици и рокендрол“.

„Никога за 31-годишната история на това представление не сме допускали толкова близо до нас фотограф и човек, с когото сме се запознали ден преди това“, отбеляза Дони.

„Фотоапаратът си е винаги с мен. Преди всичко искам да благодаря на тях двамата и на професор Ивайло Христов, че ме допуснаха да бъда толкова близо и да повоайорствам на този спектакъл, който е отгледал най-малко поколение и половина. Опитах се да запечатам моменти, които не са толкова популярни за публиката, която е гледала спектакъла многократно“, сподели Добромир Иванов.

„Това са 31 кадъра, които са и от сцената, но и зад нея. Изложбата ще продължи до ноември месец, когато кадрите ще бъдат продадени с определена кауза“, посочи Дони.

„Съставът е един и същ, историята продължава да се пише“, коментира още той.

Добромир Иванов казва, че няма свой любим кадър. Коцето Калки и Дони обаче имат такъв. Кой е той – вижте във видеото.