В поредния епизод на „Смени жената“ Ивелина и Недялко Рускови показаха каква е тяхната теория за семейно щастие. Ивелина отиде в семейството на футболиста Даниел Златков, а неговата половинка Агнес – в дома на Недялко.

„Всичко това за нас беше голямо приключение и научихме много от предаването. Включването ни в „Смени жената“ в този сезон е различно, защото всеки може да покаже своята философия за семейно щастие“, сподели в „Тази сутрин” Ивелина.

„За мен беше много силно като преживяване. Това е показателно, че този формат дава много на семейството, защото преоценяваш, виждаш и всичко се зарежда наново“, каза Недялко.

Ивелина призна, че е убедена, че е намерила любовта на живота си в лицето на Недялко. И двамата са били обвързани, когато са се запознали. Ивелина е астролог и е председател на фондацията „Мечта за дете“, която се занимава с репродуктивни проблеми. Те самите са се борили 12 години, за да имат дете.

Ивелина определи семейството на Даниел и Агнес като прекрасно, но им много различно от нейното заради липсата на ред в него. Тя показа на футболиста как да обръща повече внимание на Агнес.