Един от най-колоритните участници във "Фермата" напусна риалити формата. Мирослав Трайчевски пострада, след като падна от покрив и удари лошо крака си.

В „Тази сутрин“ Мирослав разказа, че е бил поставен пред избора или да нарани себе си или друг играч и затова е избрал първия сценарий. 

Снимка: btvnovinite.bg

„Докато поправяхме покрива, аз режех се резачката, да я подам – резачката, имаше леко поклащане и прецених да скоча с резачката, ако я бях метнал, друг щеше да пострада“, сподели участникът в телевизионното риалити.

„Не се чувствам добре, след като отпаднах по този нелеп начин“, каза Мирослав, който определя „Фермата“ като „уникално преживяване, не може да се купи с пари“ и сподели, че няколко пъти е искал да участва в предаването, но се е спирал до видео визитката във формата за кандидатстване и тази година се е осмелил да го направи и е влязъл във формата.

Трайчевски е родом от Северна Македония, но от 13 години живее у нас и има успешен строителен бизнес.  В „Тази сутрин“ той не пропусна да коментира и отношенията между София и Скопие, които отново се обостриха през последните дни заради историческите спорове.

Снимка: btvnovinite.bg

„Не трябва да има скандали и протести (между двете страни). Има умни хора и историци, които трябва да седнат на една маса и да решат тези спорове. Заедно да си честваме всички празници. България е много стара държава с голяма история. Винаги трябва да слушаме по-големите, това е моето мнение“, заяви Мирослав.