"Започнахме снимките на "Гласът на България" - виждам как хората вземат решения да дойдат отново заради силния предходен сезон".

Това сподели в "Тази сутрин Любо Киров за новия сезон на музикалното шоу, в което отново сяда на треньорския стол. Преди това обаче му предстои лятно турне.

"Много сме превъзбудени и весели, същите сме в треньорския формат с Галена, Иван Лечев и Дара. Като едно добро семейство сме, което сякаш никога не е излизало от това студио", сподели Киров.

"Аз съм отишъл, за да победя този сезон. Аз съм с амбицията да спечеля", категоричен бе той.

"Ако искаш да се занимаваш с музика, "Гласът на България" е изключително добра трибуна да се появиш", сподели още Любо Киров.

"Музиката като изкуство има най-пряко влияние, то най-бързо достига до сърцето ти. Политиците трябва да се замислят за добри колаборации и дуети, в които никой да не надпява другия, а да се мисли общо за песента. Моля да се спре политическата какафония и да чуем някаква хармония", допълни той.

Любо Киров каза, че през лятото тръгва на турне, като Стенли, Поли Генова и Алма ще бъдат гост-изпълнители и ще подгряват концертите.