Лекарка, родена в Карнобат, спечели престижната титла за красота „Мисис Трансконтинентал”. Конкурсът се състоя в Атланта на 3 август, а победителката е д-р Полина Паньова.

Тя е на 31 години, зодия Риби. Родена е на 1 март 1988 г. Завършва университета „Пирогов” в гр. Виница, Украйна. Омъжена е за украинец и има двама сина – на 2 и 6 години.

Снимка: btvnovinite.bg

„Само съм можела да мечтая да участвам в такъв конкурс. И ето че има Бог – аз вярвам в Бог. Благодаря на Бог, тъй като минах през изключителни трудности, за да спечеля тази титла. Не е толкова лесно, колкото изглежда”, разказа д-р Полина Паньова в ефира на „Тази сутрин”.

Българката е шила носията, с която е трябвало да се представи, в продължение на половин година. Когато обаче пристига, се оказва само с ръчен багаж. Свързва се с представители на българската общност в Щатите, които незабавно ѝ помагат с намирането на нов национален костюм.

Родителите на д-р Паньова първоначално са били против участието ѝ в конкурса. След като обаче завоюва титлата, се чувстват много горди.

Вижте цялата история във видеото.