Всяко момиче се записва на конкурса, за да спечели. Надявах се и то се случи, целия труд, който съм полагала, се оцени. Това сподели в студиото на „Тази сутрин” Мис България 2018 Теодора Мудева.

17-годишната ученичка е родена в Сливен, но от няколко години живее в Бургас, където освен това се занимава професионално със спортни танци.

„Смятам, че съм добър пример за подражание на младите момичета – в днешно време много от младите тръгват по грешен път и затова България тръгва надолу”, каза Теодора. Според нея грешният път е следствие на това, че си загубил амбицията си и си спрял да бъдеш целеустремен.

„Красотата е нещо хубаво, което всяко момиче трябва да преобърне в плюс за себе си, да се възползва по правилния начин от нея. Когато си красив хората те възприемат по-добре, но това може да е мимолетно, затова човек трябва да има стабилна основа”, подчерта Мис България.

Тя не се притеснява от скандалите около конкурса: „Моето сърце и съвест са чисти, знам начина, по който съм постигнала този успех”.

Според нея пластичната хирургия в прекомерни дози погубва красотата. Тя харесва лицето си и не би прибегнала до корекции.

Вижте още във видеото!

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!