Борисов се справя чудесно с прическата, нормално е да се подстригва сам, коментира в предаването „Тази сутрин” коафьорът Ивайло Колев. Според него обаче за жените е задърлжително поне два пъти в седмицата да ходят на сешоар. 

Тенденциите за жените в българската политика е къси руси коси, посочи още Колев.

Според него Мая Манолова е избрала правилна прическа. „Отива й на лицето”, коментира още той. 

„Йорданка Фандъкова е с подобна прическа, но не е същата. Това е емблематична прическа – на главната редакторка на американското модно списаниу „Вог” -  Анна Уинтур.

„Може би е заложила на сигурно, Анна Уинтур е с тази прическа от 20 години”, коментира още коафьорът. 

Дано прическата да не въздейства толкова, колкото посланието, посочи обаче той и подчерта, че първото доверие идва от външния вид. 

За Менда Стоянова Ивайло Колев отбеляза, че също е избрала подходяща прическата, но той би я променил – може да е по-дълга косата и да е с по-дълъг бритон. 

„Прическата на Корнелия Нинова е супер, просто да я изсветли – един два тона, но да не става руса”, каза още Ивайло Колев. 

Само мъжете могат да си мият косата всеки ден, при жените е много трудно това да се прави, отбеляза още коафьорът. По думите му всички продукти, които ползваме за нашата коса ни вредят – и шампоаните, и маските. За това дамите е добре да мият косата си и да си правят прическа два пъти в седмицата.