Известните лица на bTV и техните деца се събраха заедно в студиото на "Тази утрин" по повод 1 юни и 21 години bTV.

Вече порасналите деца на телевизията - Ели Яръмова от спортна редакция на bTV; Петя Дикова, водеща на предаването COOLt; Мария Савкова, репортер на bTV Новините; Александър Кадиев, водещ на "Преди обед" и "България търси талант" - доведоха собствените си деца. 

"По-трудно е да отговарям на въпросите на сина си Александър, отколкото да взимам интервюта от звезди, защото това е 24-часова работа. Дойдохме на по 20 и няколко години моми в компанията и сега сме с по едно-две деца в ръце", сподели Петя Дикова. 

Мария Савкова пък се грижи за своите близнаци Михаил и Мариам, които се родиха през февруари. 

"Ние с децата сме най-редовните зрители на "Тази сутрин", защото сега това е времето, в което със сигурност сме вкъщи, събудили сме се и ви гледаме", сподели тя.

Дъщерята на Сашо Кадиев не за първи път влиза в студиата на bTV.

"Тати ме е водил и друг път. Той е забавен и вкъщи, колкото и на репетиции", каза малката внучка на Катето Евро. Последното занимание на баща и дъщеря е да танцуват на корейски песни като роботи. 

Ели Яръмова пък сподели, че дъщеря ѝ е била шокирана първия път, когато я е видяла по телевизията, мислейки си, че майка ѝ се крие зад телевизора.

"Всички бяхме деца, когато дойдохме в bTV. Аз бях на 19 години. В работата си минаваме на други обороти", разказа спомени за спортната журналистика и майчинството тя. 

"Пожелаваме си да се обичаме и да се подкрепяме в нашето семейство. Това важи и за телевизията, защото вече 21 години ние се подкрепяме и съществуваме и затова съществуваме още", каза Александър Кадиев.