"И радостта, и грижите са двойни! Щастието от срещата с двете ни малки ангелчета е неописуемо", споделя пред Ladyzone.bg репортерът на bTV Новините Мария Савкова, която през февруари стана майка на близнаците Михаил и Мариам.

"Като всяка майка за първи път се чувствах несигурна и изпитвах съмнения за всичко. До момента изцяло разчитам на помощта на съпруга ми. Бабите също са неотлъчно до нас. Дори така обаче времето не стига. Всяко от бебетата се движи по собствена програма. Не винаги спят едновременно. Особено критично е, когато огладнеят по едно и също време или когато и двете са уморени и плачат. Изправям се пред дилема – кого да гушна по-напред! Опитвам се да преценя кой ще прояви по-голямо търпение. Но в същото време обичам тази суматоха и новия ми начин на живот", казва още Мария. Тя разкрива също, че много разчита на съпруга си, който почти изцяло е поел на домашните задачи.

През май от Ladyzone.bg ще се опитат да разбият някои митове по отношение на отглеждане и възпитание на подрастващите поколения. Цялото интервю с Мария Савкова вижте тук:

Темата "Майки срещу митовете" следете тук >>