Йордан Белев, който отпадна на една ръка от финала на „Фемата“, влезе в предаването като сгоден мъж и намери друга жена по време на участието си, но сега изглежда може да загуби и двете.

Илюзионистът предпочита да запази личния си живот в тайна, но все пак сподели някои подробности за отношенията си с годеницата си пред зрителите на bTV.

Той каза, че отношенията му с Даяна ще останат приятелски и се надява да продължават да общуват, но нищо повече. Техният флирт беше една от най-любопитните истории от този сезон на „Фермата“, но 40-годишният мъж разкри, че зрителите са били до известна степен подведени.

Те са имали възможност да видят само най-пикантните моменти от отношенията им, но не и дългите среднощни разговори. Затова са останали с усещането за преди всичко любовна история, а не за приятелски чувства.

Един от хората, на които Йордан трябва да обясни това, е годеницата му Камелия. Двамата вече са имали сериозни разговори, но сватбата е под въпрос, защото тепърва трябва да си изяснят отношенията помежду си

„Трудно ще си върна доверието на Камелия“, призна той.

За участието си във „Фермата“ Йордан каза, че е било едно страхотно преживяване, от което са му останали положителни емоции и поне едно много добро приятелство – това с Даяна. Той лесно може да посочи и фаворитите си за голямата награда – Боби и Калоян.

Йордан отпадна след дуел със Стоян броени дни преди финала на предаването, който ще е тази събота от 20 часа.

Във видеото може да чуете какво още сподели Йордан Балев за предаването „Тази сутрин“ по bTV на сайта LadyZone.bg: