Музиката е свобода - това е вдъхновението на 16-годишната Христина Йосифова, която спечели треньорите в "Гласът на България".

Ученичката на 16 г. от София има страхотен глас, който кара Иван Лечев да блокира Любо, а тя е огромен негов фен. В така развилата се ситуация Христина избира да отиде в отбора на DARA.

Христина пише и своя авторска музика. 

"От 5-годишна пея, тогава бях в детски хор. След това от 9-годишна започнах работа с Искра Милкова, която ме подготви за "кастингите на тъмно" и за много други концерти и конкурси, в които съм участвала. Това е резултатът от работата с нея", разказа Христина в "Тази сутрин".

"Summertime" за мен е песен, която е символ на щастието, защото за мен лятото е най-веселото време - тогава си почивам, тогава ми е леко и приятно. Тази песен ме кара да се чувствам все едно съм перце", споделя Христина.

"Пиша песни от началото на 2020 г., тогава написах първата си песен. Оттогава до края на годината написах девет песни и смятам да издам дебютен албум, казва се "Humanity". Надявам се да излезе на рождения ми ден догодина - на 21 май", каза певицата.

"Аз много исках Любо да се обърне, защото той е мой идол. Това беше толкова вълнуващо за мен. Той се обърна, но беше блокиран и сърцето ми беше разбито. Вече простих на Иван Лечев за това", пошегува се тя.

"Избрах DARA, защото чувствам енергията ѝ много близка до своята", допълва Христина.