Едно момиче мина кастингите на тъмно в "Гласът на България" и силно впечатли журито. 27-годишната Юлия Йорданова, с прякор Керана, накара и четиримата от журито да се обърнат. Тя обаче избра Камелия.

"За мен е голяма чест, че всички от журито се обърнаха. Смятам, че Камелия е много подценявана. Един артист, който се е задържал толкова дълги години на сцена, определено има нещо специално в себе си. По никакъв начин не съжалявам за избора си“, каза в "Тази сутрин" Керана.

Тя се определя като гражданин на света - живяла е в Германия и в Тайланд. Заминава след училище, но никъде не й харесва и се връща в България. Започва да се занимава с музика и актьорско майсторство в Пловдив. Създава собствена група – Керана и космонавтите.

Най-свободна се чувства на сцената, а в музиката открива свободата. Търси непрестанно нови предизвикателства и затова попада на сцената на "Гласът на България".

"Един гол глас, колкото и голям да е, той няма стойност. Трябва да има емоция зад това нещо. Слушаме хора, които ни карат да се чувстваме по специален начин. Които ни помагат да преживеем болка или просто да празнуваме", смята Керана.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!