Вече са известни имената на участниците в „Гласът на България“, които ще излязат на големите концерти. Треньорите избраха своите най-силни гласове. Един от тях е Христо Василев, който попадна в топ 3 в отбора на Камелия.

„Нямах такива очаквания, че ще стигна чак до концертите на живо, но ето, че стана. Повярвах повече в себе си и успях да преборя силната конкуренция“, каза в „Тази сутрин“ Христо.

За избора си да бъде в отбора на Камелия той обясни, че е искал нещо различно за себе си и публиката.

„Много хора очакваха да бъда при Лечев или Графа, но никой - при Камелия. Получи се доста интересно. Тя ми дава добри съвети, защото си върши работата перфектно. Смятам, че мога да взимам още и още от нейния опит“, каза още Христо.

25-годишният варненец обожава рок музиката, а любовта му към нея е от баща му. Цял живот свири на китара, но в един момент решава, че иска да пее. Така решава да излезе на улицата и да го направи, но не за пари, а за да натрупа опит.

„За мен улицата е най-голямата сцена до момента, защото там минава огромен поток от хора и не знаеш кой какъв е. Може да те забележат различни хора“, сподели той.

Именно там получава и предложение за работа на круизен кораб, а когато не пътува и е в България, Христо пее в клубове във Варна.