Христо Василев е един от участниците в „Гласът на България“, който успя да впечатли журито и публиката в музикалното шоу.

Той изпя парчето „Пороци“ на Bobo & The Gang, което спечели и четиримата членове на журито. Христо обаче избра да бъде в отбора на Камелия.

„Избрах нея, защото реших да направя нещо различно. Всеки предполагаше, че ще бъде в някой от другите отбори. Искам да видя какво ще се случи, може би ще е по-интересно“, каза в „Тази неделя“ Христо.

Увлича се по музиката още от ранна детска възраст. Започва да свири на китара, а след това и на цугтромбон.

 

Най-големите фенове на Христо са съпругата му Неда и 11-месечният им син Васил. Неда и Христо са заедно от близо три години. Запознават се случайно на улицата, където той пее пред бара, в който тя свири.

Истинската любов между двамата обаче пламва, когато се качват заедно да свирят на круизен кораб.

"Първо бяхме много близки приятели. След това страшно много се мразехме, почти не се поглеждахме. И накрая и двамата усетихме, че трябва да бъдем заедно. Усетихме тази тръпка. Пеперудите в стомаха ми", разказа Неда.

Любовта между двамата се развива много бързо. Още на втория месец заживяват заедно, а на шестия Христо й предлага брак. След още няколко месеца се женят.

Година по-късно се появява и малкият Васил. За да издържа семейството си обаче Христо продължава да работи като музикант в чужбина и така изпуска моменти от живота на детето си.

Сега, след дебюта на Христо в "Гласът на България", Неда е убедена, че хубавото за тях тепърва предстои и вярва в успеха на своя любим.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!