Исканията на протестиращите са в правилната посока, но няма конкретика, мафия има навсякъде по света. Това каза в студиото на „Тази сутрин“ президентът на КТ „Подкрепа“ Димитър Манолов.

Освен мазните ръчички на политици отзад, които искат да овладеят съдебната система, защото който владее съдебната система, владее държавата, това са политици с неособено голям политически ресурс, обаче са си направили точно и ясно сметката какво ще им свърши работа, смята още Манолов.

Според него би могло тези протести просто да изглеждат граждански: "На първия ден имаше политически лица на протеста, които размахваха юмрук. Присъстваха и всички, които не са представени във властта".

Според Манолов има хора, коти са категорично недоволни и зад гърбовете им надничат в голямата си част познати лица, от които няма как да очакваме да направят това, което на глас се говори, ч е хората на  улицата искат, това прави нещата още по-сложни, смята още президентът на синдиката.

Той коментира и че едва ли ще се появи на протестите: Напротестирах се май през 2013 г., тогава Пеевски беше избран за шеф на ДАНС, каза Манолов.

А очакваните рокади от управляващата коалиция може да попречат на това, което имат в момента управляващите. Трябва им нова енергия или да удържат с тази, която имат, или да направят глупостта, с която да загубят и това, което имат сега, смята Манолов.