Диана Бояджиева отпадна от вълнуващата надпревара в MasterChef. С какви емоции напуска кулинарното шоу? Вижте какво сподели в "Тази сутрин" от своята кухня в село Шипково, където има къща за гости. Диана приготви специална рецепта с риба, маринована в азиатско вино, която не успява да покаже в MasterChef.

"Тук съм, за да покажа на хората една интересна рецепта, която лично аз много харесвам. Не останах достатъчно дълго, за да покажа всичките си умения", каза Диана.

"Това е едно страхотно мезе за биричка и за винце", разкрива тя повече за рецептата, която приготви специално за зрителите на предаването.

"Преди 12 години живяхме шест месеца със съпруга ми в Тайланд. Аз се влюбих в азиатската кухня, дори се записах на едни курс. Беше страхотно, защото се провеждаше на брега на океана. Научих доста неща", спомня си тя.

"Аз не бях тръгнала с голямата кошница. Понеже предния път не успях да покажа какво мога, затова реших да се явя още веднъж в MasterChef", каза Бояджиева.

Тя сподели най-ценния урок, който е научила от кулинарното предаване - човек трябва да бъде спокоен.

"Запознах се със страхотни хора, това беше най-ценното. Сприятелих се с една четвърт от хората, истинско приятелство", каза Диана.

"Сестра ми беше много щастлива, защото няма да бъда повече под стрес. Съпругът ми също, защото ще се прибирам вкъщи и ще му готвя", каза тя за реакцията на близките си след напускането на шоуто.

"Изключително важно е как ще бъде поднесена храната - човек се храни с очите си, както всички казват и знаят", заявява тя.

Вижте какво още сподели Диана Бояджиева във видеото горе.

Изберете магазин

Разгледай онлайн нашите промоционални брошури

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Всички цени са в лева с включен ДДС.
Advertisement