Екип на „Тази сутрин“ гостува в дома на Цветелина Лозанова, която отпадна от „Фермата“ след съкрушителна загуба с 18:0 при двубоя на арената с Ваня.

„Когато се прибрах вкъщи, влязох в банята за час и половина. След това се отдадох на дълги разговори с майка ми“, сподели Цвети за първите си часове след напускането на риалитито.

„Всъщност условията в стопанството са страхотни. Когато спях на твърдо в навеса, за първи път от много време гърбът не ме болеше. Вътре забравих за суетата и грима“, разказа бившата стюардеса.

Тя допълни, че седмицата, през която бе фермер на стопанството, е била много бурна и постоянно са напирали скандали със Сия и Цоньо, но тя се е чула с тях и вече са в добри отношения.

Живка е тактик, умът й е брилянтен и предвижда ходовете. Не смятам, че Мартина ме е пожертвала при двубоя с Ваня. Напротив, тя постоянно ме нахъсваше. Загубих битките, защото напълнях и не бях във форма. Така и не се научих да режа с трион… Моите фаворити за спечелване на „Фермата“ са Лора и Мартина – те са най-близките ми хора“, коментира Цвети Лозанова.

За отношенията си с Виктор тя сподели, че във „Фермата“ скъсяването на дистанцията се случва бързо и усещанията са много силни.

„Всеки има нужда от нежност. Не сме били неискрени. Надявам се да останем приятели с Виктор“, обобщи Цвети.