„Бригада нов дом“ се завръща с нов пети сезон. На 27 февруари от 21 ч. зрителите на bTV ще станат свидетели на много изненади.

Към бригадата на Караджов и водещата Мария Силвестър ще се присъединят гост звезди. Ще има още по-големи социални каузи и много нови идеи за ремонти.

Снимка: btvnovinite.bg

„Хубавата новина е, че сме повече като време – час и половина става предаването, с което ще имаме възможност да видим много повече неща от кухнята на самото предаване“, каза Силвестър.

Ще видим и популярни личности в работни дрехи и с инструменти в ръце. „Започваме да каним гост звезди, които са съпричастни към нашата кауза. Те много сериозно работят и влизат в нашия работен процес, обличаме ги в дрехите, в които трябва да бъдат – с работни дрехи, виждаме как звезди от висок ранг мажат стена, правят фуги, лепят плочки и т.н.“, разказа водещата.

Снимка: btvnovinite.bg

За първи път в предаването влиза и дизайнер. Експертът ще покаже как от много стари и непотребни вещи могат да се направят неща, които могат да влязат в употреба повторно.

Снимка: btvnovinite.bg


От 27 февруари „Бригада нов дом“ ще покаже не само 14 вдъхновяващи истории за новото начало и радостта да подадеш ръка, но и много полезни съвети за това как да направим дома си по-уютен.