Издирват 25-годишния Емил Боев в Перник. Той е видян за последно в петък срещу събота в 3 часа сутринта. Емил Боев е бил на фестивала “Сурва” заедно с приятели.

"Негов приятел казва, че Емил е тръгнал нанякъде. На следващия ден приятелят му го е чакал, но след като не се е появил, е съобщил, че е изчезнал", разказва пред bTV братът на Емил - Мартин Боев.

"Телефонът му е останал в колата. В него има документи и пари, доколкото знам. Колата е оставена отключена. Вече трети ден няма никакъв контакт с него. Никой не го е чувал. Доколкото знам не е имало спречкване между приятелите, но по някое време играта е загрубяла. Нещо много сериозно е разстроило Емил и не е бил на себе си", каза Мартин Боев.

Той добави, че Емил е имал неволи с приятелки. “Още на Коледа си говорихме цяла вечер. Тогава го видях, че нещо не е както трябва. Според мен е тръгнал нанякъде, за да си прочисти главата”, добави братът на Мартин.

Последният път, когато Емил Боев се чува със семейството си е в петък следобед със своята майка. “Тогава той знае, че няма да вземе телефона със себе си. Той ѝ казва да не се тревожи и, че ще ѝ звънне на другия ден. Обикаляме из целия Перник, включиха се и хора с дронове”, добави Мартин Боев. 

Той е облечен с камуфлажни дрехи и е с по-дълга коса.