С медийната подкрепа на bTV, Джуниър Ачийвмънт България организира инициативата „Мениджър за един ден“. Водещият на „Тази сутрин“ Антон Хекимян ще се срещне с учениците по време на седемнайсетото издание на събитието на 30 октомври тази година. Кампанията по канидатстване и избор на кандидати вече тече активно на сайта на инициативата: http://mfd.jabulgaria.org/

Партньори и тази година ще бъдат министерства, общини и български и международни компании. Отворени са позиции от малки и големи компании, от министерства и други институции и учебни заведения. Учениците и студентите на възраст 15-24 г. могат да направят своята регистрация на платформата на инициативата до 22 октомври, като е добре да не чакат крайния срок: http://mfd.jabulgaria.org/students. Инициативата ще се проведе в цялата страна.

bTV Media Group e основен медиен партньор на „Мениджър за един ден“ и тази година, а водещият на „Тази сутрин“ Антон Хекимян ще бъде водещ на закриващата церемония и панелист в кариерния форум „Професиите на бъдещето” в същия ден.

„Като човек, който е изцяло посветен на работата си, мисля, че това е чудесна възможност за младите хора да се докоснат до мечтаната професия отвътре, за да решат дали това наистина е пътят, по който искат да тръгнат,“ сподели журналистът и покани младежите да се включат в кариерния форум.

Той ще се проведе на 30 октомври, от 11 до 17 часа, във Форум „Джон Атанасов” в София Тех Парк в столицата. Във форума ще се включат над 15 големи компании със свои представители, които ще говорят за дигитализацията на професиите. Регистрацията за събитието е безплатна и е отворена тук: https://cot2018.eventbrite.com/?aff=Students 

Денят ще завърши с обобщаване  на преживяното и наученото от участниците в „Мениджър за един ден“, отново във форум „Джон Атанасов“ в София тех парк от 17.30 до 18.30 часа на 30 октомври.