„Новият политически сезон изисква непрекъснат анализ и признаване на грешките от политическите партии, което се предопределя от датата на стартиране на парламента. Това се предопределя от Уран в дома на материалната стабилизация”, заяви астрологът Алена, която разкри какво вещаят звездите за политиците в „Тази сутрин”.

За Корнелия Нинова и Валери Симеонов предстои година на ново начало, а в БСП като партия ще има много сериозни проблеми, обяви Алена.

Снимка: btvnovinite.bg

Слави Трифонов е направил грешка с датата, на която е обявил края на шоуто си и началото на новия си политическия си проект, тъй като това е бил последния ден на ретроградния Меркурий.

Другата грешка, която прави шоуменът, впускайки се в политиката, е обявяването на новия му проект на 15 септември, когато се събират три планети, които не позволяват подобни начинания.

София ще остане дясна след местните избори, при които в столицата няма да има изненади, но за сметка на това не малко сътресения и нови лица се очакват около вота в други градове.

Ако някоя партия направи сдружение или коалиция с „Гергьовден”, тя се разпада, разкри Алена. ГЕРБ избраха да работят с формацията още преди евровота и по-късно анонсираха, че продължават партньорството си с малки партии и на местните избори.