Коледното късметче на победителката от "Фермата" е любов. От питката на Бъдни вечер пък й се пада паричката. За празниците Хепи Ванче не иска подаръци, а само да е със семейството си. Прекарва Коледа с родителите си - хапвайки и играейки скрабъл. Разбира се, печели тя. 

От Коледите на своето детство си спомня пликчетата, пълни с банани, портокали и шоколадови яйца. Най-ценни са и времената, когато е вярвала, че Дядо Коледа същестува. 

Като малка искала да стана певица или стюардеса. В крайна сметка мечтата й се сбъдва. Като морска стюардеса смята, че необятността на окена и морето нямат равни: "Трудно е да се откажеш от нещо такова. Това е синдром. Пристрастена съм към морето и океана."

За всички тези години не успява да се справи с морската болест. В морето не е имала крайни рискови ситуции, само плавания с вълни до 4-5 метра. Част от обучението на екипажа е да знаят как да реагира, ако има човек зад борда или пожар на яхтата. Тренiрайки, дори скачат на места с акули, симулирайки спасяване на човек зад борда. 

Обиколила е много дестинации по цял свят и никога досега не се е връщала на едно и също място от по-далечните. 

"Отпускам се тотално и се наслаждавам. За 5 долара на вечер съм спала в Куба - не ходя на луксозни хотели. Искам да усетя точно мястото и да позная местните хора."  

Хепи Ванче може да каже "Аз съм щастлива" на 5 езика.

Какво обаче я прави тъжна - четете на Ladyzone.bg.