Целувката на Кубрат Пулев, изненадала Дженифър Равало – Джени Суши, след мача му с румънеца Богдан Дину в Калифорния предизвика полярни мнения в социалните мрежи и сред коментаторите. Той получи и силна подкрепа, и коментари – „отвратително е”.

Според европейската шампионка по борба Биляна Дудова от видеото, запечатало целувката, се вижда, че Пулев реагира импулсивно. На нея, както и на много от подкрепящите Пулве, ѝ прави впечатление, че журналистката не показва негативна емоция след целувката, а се усмихва.

На противоположна мнение е Гергана Куцева от „Български фонд за жените”. Според нея отношението на Кубрат Пулев към репортерката е „отвратително”. Куцева смята, че  Дженифър Равало се усмихва след целувката, защото е в ступор и чак след това тя преживява унижението.

„Това е проява на сексизъм, а сексизмът води до насилие. Начинът, по който се оправдава Кубрат Пулев, е начинът, по който изнасилвачите се оправдават за жертвите си – как те ги предизвикали, как били облечени”, коментира Гергана Куцева.