Тази неделя в рубриката "В кухнята на Симона" пя и готви едва певица, известна с кадифения си глас и силния си характер - Бони. Симона Загорова и Бони гостуваха в студиото на един от най-добрите български кулинарни фотографи - Стоян Георгиев. 

"Семеен бизнес е. Със съпругата ми преди седем години решихме да правим това, което обичаме", каза фотографът.

"Заедно правим видеорецепти. С доста готвачи сме снимали. Когато започнахме, никой не правеше това", допълни той.

Изберете магазин

Разгледай онлайн нашите промоционални брошури

Цените са валидни за периода на акцията или до изчерпване на наличностите. Всички цени са в лева с включен ДДС.
Advertisement

"Днес ще сготвим нещо здравословно", каза Симона.

"Лесно, вкусно и здравословно - тартар с риба тон и авокадо", допълни я Бони.

"Аз ще приготвя сьомга с мед, орехи, спанак - любима моя рецепта", каза Заговорва. 

 

"Сама се ориентирах към музиката, в моя род няма музиканти и певци, няма хора на изкуството. От малка исках да стана певица", каза Бони.

"Дъщеря ми е на 19 години. Иска да пее. Учи, което за мен е по-важното. Учи бизнес мениджмънт", каза Бони.

"Една от любимите ми песни е "Черна овца" на "Ахат", каза Бони, като не пропусна да изпее част от рок парчето в ефира на "Тази неделя".

 

Симона Загорова и Бони изтеглиха и предизвикателството за следващия гост в поредицата - песента "Полудявам ли".