Тази седмица в рубриката "В кухнята на Симона" гостуват Наско и Надя Стоеви от оркестър "Канарите". В тяхната прекрасна къща в село Катуница до Пловдив двамата приготвиха любими традиционни рецепти и ни потопиха в атмосферата на народната музика.

Наско и Надя приготвиха три рецепти - патешки дроб, телешко шкембе и омлет с маслини.

"Наско е един изключителен кулинар. У нас аз съм само помощник-готвач вече 35 години", каза Надя.

"Успявам да го изненадам в кухнята - правя супички, кекс, домашна торта", допълни тя.

"Патешки дроб се нарязва и пържи без мазнина, като задължително се гарнира с нарязан портокал, нарязани пресни ягоди и сладко от боровинки", каза Надя.

"Телешкото шкембе и телешки език се приготвят в масло, чесън и лют червен пипер", каза Наско.

Наско и Надя представиха и една различна рецепта за омлет "по Канарски" с яйца от щастливи кокошки и маслини, която притогвиха в меден тиган от римско време.

"Жена без грим може да случи, но гозба без подправка няма да има", разкри тайната на вкусните гозби той.

Симона Загорова направи и телевизионна премиера на новата си песен "След края" в ефира на bTV - вижте повече във видеото горе.