Миналата година Михаил Белчев отпразнува 50 години на сцена, а сега ни покани на сцената на неговия живот - техния дом със съпругата му Кристина, където в множеството от награди се крият незабравими спомени. „Тази събота” гостува в дома на един от най-обичаните български поети и бардове.

Той наскоро преживя тежка операция, но се възстановява чудесно и е готов за голям концерт в Зала 1 на НДК. Представлението ще бъде на 8 ноември, на неговия имен ден. Тази събота пък синът му Косьо има рожден ден.

„Обичам наградите, радвам им се, значи не ми е минал току-така животът”, споделя Белчев, показвайки многобройните отличия в дома си, но допълва и че те са голяма отговорност.

Снимка: btvnovinite.bg

„Артистична къща, това сме целели – да има уют, да ни бъде приятно вкъщи. Дължа всичко на Кристина, защото тя съумя да направи този уют”, споделя Белчев който живее със семейството си.

Миналата година Михаил Белчев отпразнува 50 години на сцена, а сега ни покани на сцената на неговия живот - техния дом със съпругата му Кристина, където в множеството от награди се крият незабравими спомени.

Вижте повече от дома на Михаил Белчев във видеото.