„Тази събота и неделя” изпраща още един успешен телевизионен сезон с две предавания от морския бряг. В съботната сутрин Жени Марчева и Диана Любенова ще бъдат на живо от Бургас в звездната компания на треньора - емблема на бургазлии Димитър Димитров - Херо, който наскоро отбеляза своя 60-годишен юбилей. 

Сред специалните гости в изнесеното студио на bTV ще бъде още актьорът Юрий Ангелов, който от години не заменя Бургас и морето за нищо на света. Водещите ще срещнат зрителите и с най-известното семейство на пожарникари - Станислав и Цветомила Райчеви, добре познати и благодарение на победата на Станислав в MasterChef 2018.  

Данчо Караджов и Иван Лечев също ще разкажат за новите си проекти и летните си турнета, а за Бургас, морето и изборите – гост в предаването ще бъде кметът Димитър Николов. 

Интересни срещи от студиото в София обещава и Алекс Кръстева, която в съботната сутрин ще бъде в компанията на астрофизика Тихомир Димитров,  водещ на рубриката в „Преди обед“ - „В Космоса с Влади и Тишо“  и посланик на „Да изчистим България заедно“

В последното за сезона предаване Жени Марчева и Диана Любенова ще пренесат зрителите на морския бряг край Лозенец, където техен специален гост ще бъде големият Стефан Данаилов.

Две деца, любов и слънце – това пък е формулата за щастие на актьорското семейство Яна Титова и Алек Алексиев, които също ще бъдат в приятната компания на водещите.

В седмицата на рекордното  плуване в Черно море ще гостува и плувецът шампион Цанко Цанков. За музиката и приятелството в предаването ще говорят Белослава и Нина Николина. 

Зрителите ще се срещнат и с участниците в традиционния фестивал „Арт поток" - поетесата Мария Лалева, художника Стефан Божков и актьора Димо Алексиев.

Гост на Алекс Кръстева в София пък ще бъде психоложката Елена Ангелова, добре позната и от рубриката на радио N-JOY „Загубени в превода“, която ще дава съвети как да пазим семейната хармония по време на отпуск.

Най-силната жена в България - Жасмина Гевезиева, ще сподели за зрителите как стига до златните медали след ада на хранително разстройство.

От началото на 2019 г. „Тази събота и неделя” отново е категоричният лидер в своя часови слот през уикенда. По данни на GARB за периода 1 януари – 21 юли предаването постига аудиторен дял 33.2% (4+).

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!