Актьорите Руслан Мъйнов и Ненчо Илчев имаха премиерно представление на комедията „Който оцелее, ще разказва“ на фестивала „Арт поток“ в Царево и споделиха своите впечатления и емоции от представлението в „Тази неделя“.

„Имахме премиера, с която да се поздравим", каза Руслан Мъйнов.

„Изключително забавно представление. Хората да се посмеят, да се порадват. Имат необходимост от това, защото много негативизъм ни заля, а не трябва. Лято е, светло е, хубаво е, красиво е и затова трябва да се усмихваме малко повече", каза Ненчо Илчев.

„Ние с Ненчо повдигаме духа на хората", каза Руслан Мъйнов, но разкри с усмивка, че той и колегата му Ненчо Илчев нямат нужда от повдигане на духа.

В постановката участват още Мария Сапунджиева и Кирил Ефремов, а продуцент е  Кирил Кирилов.

Междувременно двамата актьори работят и по други проекти.

Ненчо Илчев разкри, че скоро ще бъде открит Музей на българското илюзионно изкуство в родното му село Момчиловци, за чието създаване е работил толкова дълго.

„Снимахме филм. Премиерата му ще е през септември“, разкри Руслан Мъйнов, който се надява, че обстоятелствата няма да попречат на кинотворбата да бъде представена в киносалоните в страната.

Лентата се казва  „Късата клечка“ и в нея Мъйнов играе милиционер, което го е изпълнило със помени, защото баща му е бил милиционер.

Филмът не е за социализма, а за това, че 30 години и по-късно се случват същите неща, каза актьорът.

Вижте още във видеото!