Кмет и застраховател размениха съпругите си и противопоставиха своите рецепти за щастлив брак в "Смени жената". В сряда зрителите се запознаха с две коренно различни двойки – съвременното патриархално семейство Велинови от София и семейството с модерни разбирания на Венислава и съпруга й Йото от село Ясен.

Вера и Светльо са заедно от 25 години, а рецептата им за щастлив брак е подкрепата и уважението. Венислава и Йото са заедно от четири години, но вече са преминали през най-трудното за една двойка – неуспешните опити да имат дете.

Снимка: btvnovinite.bg

„Колкото повече време минава, толкова по-силни стават чувствата. Усещането, че не можем един без друг е още по-голямо. Може би всичко е въпрос на съпреживяване. Говорим за абсолютно всичко, прекарваме времето си заедно. Не си омръзваме”, разказа в предаването „Тази неделя” Вера.

Снимка: btvnovinite.bg

„С Йото често си говорим, че нашата връзка дори не е на четири години, а на месец. Още от самото начало сме по инвитро клиниките и това ни пречи да консумираме любовта си”, сподели Венислава.

Двете съпруги разказаха, че след предаването половинките им са променили някои неща в поведението си, които са в положителна насока. Признаха и че самите те са се променили след експеримента.