Две популярни дами показаха своите философии на живот и се впуснаха в търсене на причините, които пречат да се докоснем до голямото семейно щастие в "Смени жената" тази седмица.

Виктория и Севда разказаха в предаването "Тази неделя", че се чувстват щастливи и заредени след участието си в предаването.

"Вървим плавно към положителните промени. За тези 25 г., през които сме заедно, всеки се променя. Хубавото във връзките е, че хората се преоткриват отново и трябва да напаснат характерите си. При нас това поддържа любовта през всички тези години”, сподели Севда.

"Направи ми впечатлени, че Никола я обожава и всичко прави за нея. Те са едно прекрасно семейство", допълни Виктория.

Тя разказа, че се чувства много заредена след участието си в предаването. Според нея битовизмът е причината за това отношенията в дадена двойка да се променят и мъжът и жената да спрат да си обръщат внимание.

"Нямам готова рецепта за семейно щастие. Това, което правим ние, е да си говорим много. Важно е хората да не спират да говорят помежду си. Няма страшно да се скараме. Страшното е, когато спрем да си говорим и да се разминаваме като съквартиранти", на мнение е Севда.