Тя е пример за това, че традициите могат да вървят ръка за ръка с модерното. Поли Хубавенска е последната отпаднала участничка от "Фермата" по bTV, като снощи напусна предаването след оспорван женски дуел с Ваня Илиева. Днес Поли Хубавенска гостува в "Тази събота и неделя", за да разкаже за емоциите по време на участието си във "Фермата".

„Ако трябва да бъда честна, аз изгубих мотивация в един момент. Реших, че е по-добре да спра дотук. Поздравявам Ваня за нейната победа и й желая успех“, споделя Поли Хубавенска.

„Аз имах огромна мотивация да взема участие във „Фермата“, за да популяризирам още повече българския фолклор", допълва тя.

„Малко или много негативните емоции дадоха превес и затова реших, че може би това е дуелът, в който да не се боря толкова много“, казва тя.

„Изобщо не съм привърженик на физическата и вербална агресия и смятам, че това не е начинът хората да решават проблемите си. Това се превръща и в моя кауза“, казва Поли.

„Има много хора, които не осъзнават вербалната агресия и не я определят като такава. Трябва да знаем каква е границата, която не бива да се прекрачва, когато имаш мнение по даден въпрос“, допълва тя.

„Вътре създадох много приятелства, ще продължавам да се виждам с някои от тях и навън – Ангел и Милена са сред тях. Те са и моите фаворитите за спечелване на „Фермата“, казва Поли.

„Сега имам нужда от малко почивка, след което се завръщам към всички неща, към които се занимавах навън – започнах преговори по няколко музикални проекта. Ще се върна към работата си като фитнес треньор и състезател по бодибилдинг. Създавам хранителни планове и тренировъчни програми“, казва Поли.

„Моят годеник е в Англия. Сватбата е нещо, което така или иначе ще ни се случи. С брак или без брак ние се обичаме. Той много ме подкрепяше, много ми липсва. Както и моето семейство – много ми липсваха“, споделя Поли.

Вижте какво още сподели Поли Хубавенска от видеото в Ladyzone.bg.