На 8 април в кината е премиерата на пълнометражният анимационен филм "Пътешественикът" изцяло дублиран от Петър Байков. Какво е да озвучиш всички роли, колко време отнема целия процес и как е бил избран за продукцията? Вижте какво сподели самият актьор по време на гостуването си в "Тази събота".

"За нас е огромно удоволствие и привилегия, че той може да озвучи целия филм с такова качество", каза продуцентът Цеци Харпър.

"Много го харесвам. Приказката е на 250 години, а Петър й даде живот по един прекрасен начин. Той внесе живот в героите", допълни продуцентът Марк Харпър. 

"Този филм не е озвучен от един човек в другите държави по света. За нас това е чест, че имам такава гордост в България с Петър", каза Цеци Харпър.

"Всичките герои са озвучени по такъв страхотен начин, все едно филмът е направен на български, за българските герои", допълни тя.

Петър Байков озвучва общо над 50 различни гласа в анимационния филм "Пътешественикът".

"Цялата работа и подготовка ми отне повече от половин година, може би седем месеца. Аз съм много благодарен за тази възможност, защото ми даде шанса да подобря работат си и постигна нови успехи в тази професия", каза Петър Байков.

"Срещал съм много талантливи хора, които си променят гласа, но мъжки и женски глас едновременно - не", допълни актьорът.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!