Броени дни остават до големия финал на "Гласът на България”. Напрежението расте, а най-добре знаят какво е усещането Наско, Тино и Никеца - победител и участници в миналогодишното издание на най-гледаното музикално шоу в българския ефир.

За “Тази неделя” Наско призна, че съжалява за това, че не е отново сред участниците. В хода на извънредното положение му се отваря възможността да напише кратък албум. Надява се той да излезе до края на годината. 

“Лошо в славата е, че всичко, което правиш, е социално отговорно. Ако имаме какво да предадем, трябва да го направим адекватно за хората. Важно е човекът, който ще вземе наградата тази година, да изгради екип, с който да върви напред”, сподели победителят от миналогодишното издание. 

Тино сподели, че удоволствието от “Гласът на България” е било голямо. По думите му усещането е било професионално и не смята, че ще забрави преживяното. 

Заради извънредното положение Тино отлага първия си клубен концерт в Ямбол. Но според него обстановката е събудила креативността му и той се обръща към феновете и публиката онлайн.

“Важното е да следваш собствената си идея за това какво искаш да правиш. Важно е и да пишеш музика, а ако не можеш - да пееш музика, която е писана за теб”, пък каза Никеца. 

Вижте още във видеото!