Малко преди голямата българска актриса Татяна Лолова да си отиде от този свят след усложнения заради COVID-19, тя и музикантът Орлин Горанов записаха песен. Така Горанов стана един от последните хора, които се срещаха и работиха с актрисата преди да почине. За да разкаже повече за отношенията си с нея той беше гост на предаването „Тази събота и неделя“.

Орлин Горанов сподели, че още при първата среща с Татяна Лолова е имал чувството, че се познават от години. Актрисата е настоявала той да се обръща към нея с Таничка, но самата тя винаги го е наричала с пълното му име и навсякъде е казвала, че записва песен с Орлин Горанов.

Снимка: Screenshot / YouTube

Всъщност Татяна Лолова е искала да е певица още от дете и Орлин Горанов напомни, че в миналото актрисата е имала две дългосвирещи плочи, така че е била певица по душа. По тази причина Лолова е давала най-доброто от себе си в общия им проект.

Снимка: Screenshot / YouTube

Идеята е била да се заснеме и видео към песента, но това никога не се е случило. Сюжетът на видеото е щял да наподобява сюжета на филма „Да возиш мис Дейзи“. Това е хрумнало на Орлин Горанов, тъй като по време на записите е трябвало да вози Татяна Лолова от дома ѝ до звукозаписното студио и за него това време, в което могат да разговарят и да се опознават, е било наистина ценно.

Снимка: Ладислав Цветков

Музикантът каза, че за него Татяна Лолова не е починала, а само е отишла на турне. Театралната легенда завинаги ще остане сред нас благодарение на безсмъртното си творчество.

На сайта LadyZone.bg може да чуете цялата песен "Любов", както и какво още сподели Орлин Горанов за работата си с Татяна Лолова:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!