Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, Стунджи Янкулов, Мирослав Иванов и Веселин Веселинов - Еко дойдоха заедно, за да представят пред зрителите на bTV клипа на новата си песен „Там да сияе то“.

Музикантите признаха, че за пръв път виждат видеото на песента.

„Наистина за първи път го виждаме и е страхотно“, каза Стунджи. „Аз съм много приятно изненадан, че всички синхрони са бетон.“

Това е нещо, за което музикантите признаха, че са се страхували до последния момент. Въпреки всички трудности обаче са се забавлявали искрено по време на снимките на клипа.

Изглежда единственото, за което са имали несъгласия, е температурата в студиото. Част от музикантите са много топлолюбиви, а друга част обичат студа. С изключение на това са се разбирали прекрасно.

След пет години пауза група „Обичайните заподозрени“ издадоха нов албум – „Жълт код“, в който всеки участва с написването на една или повече песни. Сега им предстои и турне.

За пръв път „Обичайните заподозрени“ ще отидат и в Русе. По една или друга причина градът винаги е отпадал от турнетата им. Русенци може да ги посрещнат на 12 май.

В студиото групата изпълни песента „Венерианецът“ от новия им албум.