"Ако не сега кога" е най-новата песен на Павел и Венци Венц, чието видео е заснето на Малдивите. "Започнах музиката в село Крушаре, тексът е написан в София, а накрая всичко се случи на Малдивите" - споделя Павел. 

Екзотичната дестинация не е първият им избор. В началото обсъждат Доминикана, след това Тайланд. И двете страни обаче били затворени и с дълъг период на карантина заради COVID-19. "Накрая последното свободно място с плажове и екзотична природа останаха Малдивите" - разказва за избора на място за снимки Павел. 

Парчето им "Ако не сега кога" е техният прочит на случващото се през последната година, която определят като тежка и странна. И двамата стигат до извода, че сега е най-подходящият момент да се правят избори и да се случват различни неща. 

"Сега е моментът да направиш всичко, което искаш в този живот. Иначе трупаш вещи, не взимаш решения да тръгнеш за където искаш... Сега е алфа честотата, това е моментът, в който имаме право на действие и власт" - споделя повече Венци. 

Във видеото към песента се снимат и половинките им - Кристина и Мая. За Мая - съпругата на Венци, това е за първи път. "Истината е, че тя със сигурност се притесняваше. Но се справи като про" - коментира той.

Във видеоклипа освен че са заснети романични плажове и разходки, двамата плуват и с акули.

"Не ни беше страх. Първо проверихме какви са смъртните случаи с акули на Малдивите и когато ни излезнаха резултатите, се успокоихме. Местните наричат този вид "нърфшарк". Те са вид, който се храни с планктон и дребни рибки и са приятелски настроени към хората" - уточнява Павел.

Венци споделя и любопитния факт, че повече смъртни случаи на острова имало от падане на кокосов орех върху главите на хората, отколкото от акули. 

Дуетът вече е имал и своята първа реална среща с публиката на концерт в Козлодуй.

Другата новост от двамата е парчето им "Спешна нужда", което споделят в един и същи ден с "Ако не сега кога", защото разбират, че феновете им имат нужда от тяхната музика.