Знаете ли, че има българка, която е гримирала първата дама на Съединените щати Джил Байдън? Това е пролвдивчанката Паорина Дойчева, а дамата е съпругата на президента Джо Байдън – Джил Байдън.

– Как се стигна до поканата Вие да гримирате първата дама на Америка Джил Байдън?

– Ами бих казала сбъдване на американската мечта, защото в Америка наистина не напразно е „страната на неограничените възможности”. Там, ако си добър с работата си, влагаш усилия и любов във всичко, което правиш, в един момент се отплаща и мисля, че точно това се случи с мен. 7-8 години съм вложила много любов и емоции в това, което върша. Там всичко се постига по-лесно някак, получаваш повече признание за работата.

– Колко дълъг е договорът Ви за поверителност?

– Да, имах договор за конфиденциалност, който беше около 4-5  страници. Не можех да кажа къде ще е събитието, къде е хотелът. Не можех да кажа на никой, дори на съпруга си, на приятел… Тя беше много предразположена към разговор. Беше много мила. Започна да ми задава много въпроси, интересуваше се откъде съм.  Аз ѝ разказах за България няколко любопитни факти. Интересуваше каква държава е България, обясних колко малка е и как имаме хубави ресурси, че имаме хубави планини, че имаме море и зимни курорти.

Снимка: btvnovinite.bg

– Как се стигна до позволението за обща снимка?

Когато свиръших с грима, нейната асистентка ме попита дали искам да си напвами обща снимка. Аз само това чаках. Много естествено се получи снимката.

Какво още разказа Паoлина Дойчева за работата си в САЩ – гледайте във видеото!