Лесна и бърза закуска с Белослава преди първото представяне на най-новите й песни, които ще влязат в следващия й албум.

Певицата споделя, че е важно всичко да се прави с любов.

Семейството им наистина е силно свързано с изкуството. Съпругът на Белослава - Евгени е художник, а дъщеря им Божидара учи за дизайнер в Художествената академия. А естетиката в дома им се проявява дори на трапезата - чрез вкусни и красиви ястия.

„Тъй като аз съм любител на яйцата, както и повечето хора закусват нещо под формата на яйца, ще направим една фритата, защото така изчиствам хладилника, защото в края на седмицата, каквото е останало, останало”, обясни певицата.

Бекон, малко доматчета, различни цветове чушки, овчи кашкавал и малко спанак от салатата снощи. Това са ингредиентите на импровизираната закуска в края на седмицата на Белослава.

Докато на тигана се запържват на тънко нарязани чушки, в друг съд разбиваме 5 яйца. Слага и малко пармезан. След като само ги забъркаме в тигана, мести цялата смес във фурната.

180 градуса, към 20 минути и всичко вече е разтопено с лек загар отгоре. Кулинарията е само хоби на Белослава. Истинската й страст остава музиката. В края на годината тя се готви да издаде петия си студиен албум.

„Имам много верни съратници, страхотни музиканти, с които в момента работя. И Антоний Рикев, Радослав Славчев, Николай Данев. Репетираме, на всеки лайф има нови песни и когато те станат повече, не тенденциозно заради албума, защото те вече са се събрали толкова. Когато завършиш един период от живота си, всъщност албумът е етап от живота ти”, споделя Белослава.

Музиката и емоциите са много тясно свързани в творчеството на артистката.

„Всичко, което се случва, аз много откровено си го споделям в музиката. Сега на концерта тази вечер, на който ви каня всички, ще направим пет от песните, които са абсолютно готови, както сингълът "Дай ми време", който е познат на всички. Един от предстоящите, които мисля, че ще се превърне в сингъл и ще снимам клип на него, се казва "Моята музика", всъщност в него се разказва, че каквото и да се случва в живота ти, тя е винаги там до теб. Твоята музика. И ти вървиш с нея, слизаш от сцената, загасват прожекторите и ти пак вървиш, и пак я слушаш, тя пак е до теб, не си сам, когато я има”, споделя певицата.

Това лято нейната музика плътно беше до нас и до всички влюбени.

„Направихме една песен "Да" – дует с Графа, когато ни поканиха, тя беше за една кампания, да направим дуета и аз трябваше да напиша текста и когато ми дойде идеята за това, че това ще е предложение за брак и аз казах на Влади: "Ти знаеш ли, че няма песен, в която някой да предлага брак", той много ми се смя и каза: "Ти пък сега, кой в днешно време се жени, защо говориш така? Чак пък…" и аз вътре имам: "Дай ми своята ръка, до олтара да те заведа" и той "Чак пък и олтара! Те вече и в църквата не влизат, разбираш ли? Новото поколение е различно." Аз казвам: "Не е точно така”. Хората винаги ще искат да се вричат във вечна и вярна любов и затова може би и тази песен стана и такъв хит. Влади всяка седмица ми изпраща лятото кадри от сватби, чиято първа песен е "Да"”, сподели Белослава.

Създаването на песен има нещо общо с готвенето. Защото е направено с любов за някой друг, за да му донесе наслада. Белослава разказа,че страстта към готвенето е дошла от дядо й и мака й.

Утрото пък е любимата част от деня й:

“Сутрините са светая светих. За мен сутрините са… Не, тихо е. Първо пускам кучетата навън, после правя кафе. Сутрешното кафе е в тишина, абсолютна, с Евгени си говорим. Обикновено това е единственото време, в което се намираме, защото после всеки тръгва по своите задачи. И толкова обичам светлината на сутрините в хола. Много ми е уютно и тишинатa. Особено събота и неделя, когато трафикът не ни побърква. Много обичам сутрините, преди обичах повече вечерите, може би е от годините”, сподели Белослава.