Ново звездно трио се задава на музикалния небосклон.За първи път в песен се събират Марги Хранова, Мими Иванова и Роси Кирилова. Идеята е на Мими, която има школа за музикални таланти и решава да представи най–добрите си ученици.

Текстът и музиката на песента "Пролетта" са на Развигор Попов и е със специалното участие на ДВГ "Талантите на Младост" с ръководител Мими Иванова. Трите диви на българската естрада това лято ще направят турне из страната ни.

Песента, ще бъде представена на турнето Звездите на България – най-големите хитове , което стартира на 27 юни в Бургас, на 6 август Варна и се очаква да бъдат включени и други градове – Плевен, Стара Загора, Пловдив, Козлудуй, Добрич и много други.

За първи път се обединяват такава мащабна група от златни артисти : Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Роси Кирилова, Трамвай 5, Петя Буюклиева, Христо Кидиков, Данчо Караджов и много други.

Финалът ще е на 16 декември в Зала 1 на НДК.

Марги Хранова сподели, че усилено работи по нов албум, а за лятото на пазара ще излезе лайф-албум от юбилейния ѝ концерт.

Мими Иванова пък се похвали, че е станала баба в края на миналата година, а в момента подготвя нови песни и усилено работи с талантливите си ученици в няколко музикални школи.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!