Романтични ли са рапърите и готови ли са да чуят да звучи „Менделсон” – на тези въпроси отговориха в „Тази неделя” Ивайло Иванов – Играта и неговата половинка Марияна, която стои далеч от шумните му изяви, но близо до своя любим.

Двамата се запознават преди 4 години, в едно от типичните днес места – „Фейсбук”.

Снимка: btvnovinite.bg

„Когато се огледах в профила ѝ, ми хареса, че имаше някакво естествено излъчване, което е неподправено до голяма степен, а това е много важно за мен, защото в днешно време, ако нямаш поне 100 филтъра, няма как да те харесат, така че аз се зарадвах, че тя нямаше някакви преработки на снимките от това, което видях с моето набито око”, сподели рапърът.

Започват да си пишат във виртуалното пространство, а в реалното – първата им среща е на нетипично място – на предизборна кампания в Хасково.

Снимка: btvnovinite.bg


Понякога обаче подобно общуване с по-популярна личност може да предизвика съмнение в искреността му.

„Да си призная бях скептично настроена, не очаквах да се получи нещо сериозно. Но след като комуникирахме известно време – виртуално и по телефона единствено, ми допадна ужасно много. Имаше страшно чувство за хумор, което има и в момента”, сподели Марияна.

„При нас се случиха постепенно нещата, общувахме, прекарвахме постепенно времето си заедно. Аз си пътувах до Пловдив, оставах си там, той до София. Постепенно предприехме тази крачка. Той ми предложи да остана в София, да се преместя. Започнах работа тук в София, останах си при него”, допълни половинката на Ивайло.

Снимка: btvnovinite.bg


А когато заживееш с някого, започваш да променяш някои от навиците си. Марияна заяви, че първото нещо, което прави сутрин е закуска за своя любим. Двамата заявиха, че засега не мислят за деца. Не бързат и да сключат официално брак.

И без специален повод, когато приятелят ти е музикален изпълнител, получаваш по-артистични подаръци, като песни... И Играта има такава за Марияна, казва се „Моето име”.