Те са млада двойка, която освен в живота си партнират и на сцената! Те се познават от телевизионния екран, запознават се в интернет, но вече споделят всичко. Предстоят им още много години заедно, те са дуетът - Кристиана Асенова и Тодор Георгиев.

Снимка: bTV

Тодор Георгиев го познавате като финалист от втория сезон на "Гласът на Блъгария". Кристиана Асенова е участвала също в музикални телевизионни формати. От няколко години обаче се явяват на сцената заедно! Имат общи парчета, а от скоро споделят и жилище. Срещаме ги там, за да разберем дали се познават така добре, както изглежда:

Снимка: bTV

"Завинаги с теб" конкретно мога да ти кажа, че преди да измисля припева, аз там бях измислил моя рап. Нали рапът е стихотворение. Това е едно цяло стихотворение, което разказва една приказка за нас. Това е един особено специален текст за нас.”, казва Тодор.

„Главно той пише текстовете и той до такава степен ме познава вече, че знае какво аз искам да изпея. Какво искам да кажа чрез песните и чрез музиката. Наистина е много хубаво! Особено когато си легнем и той се събуди в три часа през нощта и реши да пише текстове”, обясни Криси. 

Снимка: bTV

Криси и Тоши, както ги наричат приятелите, живеят заедно от година и половина. Достатъчно време, за да установят не само по какво си приличат, но и какви са различията помежду им.

Основното, за което си напомнят, е да се пусне прахосмукачка или да се измият чиниите.

Снимка: bTV

„Жените сте по-наблюдателни по принцип. Ние сме "вятър ни вее на бял кон". Онзи ден мивката се е разхлабила в кухнята и аз й казвам "О, сега ще я поправя" и Криси "Тя от три месеца е така! Защо чак сега я поправяш? - Ама кажи, де!". – Поне сам се е сетил! – Да, след три месеца!”, признава Тодор. 

„В тази къща може много често да се види гледката как сме се гушнали на дивана и ревем и двамата. Ето сега примерно гледахме "Клетниците", адаптацията с Хю Джакмън и двамата просто ревем. Но това е, имаме еднаква емоционалност. Това е много важно. И много обичаме в някакъв момент той да хване китарата и да си попеем”, споделя Криси.

Снимка: bTV

Тяхното запознанство минава през екрана, където Криси вижда Тоши за пръв път. Влизат в контакт след обаче след участие на Криси в телевизионен формат, когато тя е на 14 години.

След няколко разменени съобщения, Тоши заминава за Америка.

В един момент си ме дърпаше насам, то си е имало причина да ме дърпа насам, просто я разбрах малко по-късно. Още в Америка си пишехме някакви неща. Точно това беше периодът, в който й звънях по телефона, защото беше изключително тъжна. Постоянно изразяваше тази тъга чрез някакви стихчета, които пишеше във „Фейсбук” и аз все гледах да я развеселя. Един ден си бях аз на село и тя беше много разстроена”, спомня си Тодор.

Снимка: bTV

„Бях разстроена, звъннах му и той реши, че ще ми свири на китарата и че ще ми пее по телефона. Беше толкова хубаво. Това е един от най-хубавите ни спомени”, казва Криси.

„Ама аз съм и мръсник! Пускам на Ед Шийрън песни, удрям здраво! Тя реве оттатък по телефона, а аз давай, давай. И викам: "По-добре ли си?" и тя ревейки: "Да"”, споделя музикантът.

Снимка: bTV

Откакто Тоши се връща в България любовта им разцъфва. Един от първите, които заподозряват отношенията им, е Тото от „Скандау”, които са един от най-близките им приятели. С тях Тоши и Криси обиколихо България с "Хайвера тур" и участваха в големия им концерт в "Арена Армеец".

Вижте още във видеото.