Едно петчленно семейство скоро ще се увеличи с още един. Става дума за семейството на Атанас Месечков, който очаква четвърто дете със съпругата си Кремена.

Популярният танцьор се запознава с Кремена, която е генетик по професия, преди три години и половина. Среща ги тангото в зала за танци, а връзката им започва два месеца преди сватбата им.

Снимка: btvnovinite.bg

Дотук те имат три деца. Айлин, която е на годинка и 11 месеца. Летисия, която е на 11 години, и Кристиян – на 17 години. В момента очакват четвъртото си дете.

Момченцето, което очакват, ще е второто родно на Месечков. Когато се запознават, Кремена вече има две деца, които заедно гледат в момента.

Снимка: btvnovinite.bg

Преди три години буквално за дни организират сватбата си в Балчик.

„Беше прекрасно изживяване, което сами си сътворихме, не сме ползвали агенции, не сме харчили излишни пари. Двамата си организирахме всичко, нашата баба ни украси сватбата”, разказва Кремена.

Снимка: btvnovinite.bg

Импровизацията е риск, който само смелите поемат. Така и в живота си, Атанас и Кремена казват, че рискуват и бързо взимат решения.

„Ние се оженихме на 23 септември, аз й предложих на 15 август. Малко преди това го бях решил, а едно решение от този тип не е трудно, когато двама души се срещнат и те са здраво стъпили на земята. Знаят какво искат да изградят, знаят какви са им целите занапред. Знаят какъв им е животът дотук и какво изобщо търсят от този живот”, казва Атанас.