Да се влюбиш не от пръв поглед, а от първо чуване по телефона. И да се окаже любов завинаги. История като от роман, но напълно реална в живота. Това е историята на  основателя на „Дийп Зоун Проджект“ и на съпругата му Албена.

Диян и Албена са заедно повече от 14 години,  живеят със сина си Християн  в своето, както го наричат,  белоснежно кучешко кралство между блоковете на квартал „Надежда“ и входа на Северния парк в столицата и не спират да се обичат точно толкова силно, колкото и при първия им телефонен разговор.

Снимка: btvnovinite.bg

„Трябваше да организирам едно парти, за компанията, в която работих и един колега, който ми е приятел и сега вече ми е кум, ми каза защо не поканим за диджей Дидо от „Дийп Зоун“, и аз казах ами чудесна идея, аз харесвам техните песни… И му се обадих“, спомня си Албена. 

Дидо хваща здраво ръката на  Албена. И тя става неговата единствена принцеска, както той обича да я нарича. Често ходят на кино заедно и пазят всеки билет от филмите, които са изгледали.

Дидо бързо осъзнава, че Албена е жената на живота му и е готов да счупи коляно, за да премине към следващото ниво. Предлага и брак по време на участие с гумен пръстен, а след това бягат от събитието в съседния ресторант. Само двамата. Следва щура сватба с неочакван гост.

Снимка: btvnovinite.bg

Приключението им продължава и с раждането на сина им Християн и живота с четири кучета и две котки. Мини зоопаркът на семейство Савови.